SCHEDULE DETAILS Information of Event Schedules

World is committed to making participation in the event a harassment free experience for everyone, regardless of level of experience, gender, gender identity and expression

12:00 - 13:30
Шампанско Аспази: История на страст и търпение | Champagne Aspasie: A Story of Passion and Patience

Пол-Венсан Аристон | Paul-Vincent Ariston

Шампанско Аспази: История на страст и търпение | Champagne Aspasie: A Story of Passion and Patience

Майсторски клас

26 април 2025, 12:00 - 13:30

bye-ticket-button

Наследници на дълга линия от занаятчийски производители на шампанско, Пол-Венсан Аристон и съпругата му Каролин увековечават две столетия винарска традиция в Бруйе – село в долината Ардре, западно от Реймс. В продължение на пет поколения семейството развива лозарското изкуство и придобива уникално ноу-хау. Въпреки че дейността се е развила с течение на времето, заимствайки елементи на прогрес и динамика от модерността, всеки от тези елементи е интегриран с изключителна бдителност и зачитане на основните ценности: търсене на качество и вярност към традицията.
Шампанска къща Аспази действа като посланик на своя регион, отглеждайки 12 ха лозя, повечето от които стари, на повече от 30 години. Работят с 4 редки сорта, култивирани от техния прародител Аспази: арбан, пети меслие, пино блан и пино гри. Тези сортове, заедно с шардоне, пино ноар и пино мьоние, се пресоват в семейната преса, марка 
Coquard, една от най-добрите, които можете да получите в Шампан. Къщата винаги е била внимателна към опазването на околната среда, а от 2022 има и сертификат за биологично земеделие.

Заедно с Пол-Венсан Аристон и благодарение на One Glass a Day ще дегустираме 7 кювета на Мезон Аспази:

Brut Reserve
Brut Blanc de Blancs
Brut Rosé
Brut Millésime 2013
Brut Prestige
Brut de Fut
Cépages d’Antan

Майсторският клас ще се проведе на английски език, без превод на български.

Цена до 24 април: 80 лв.

Цена от 25 април: 100 лв.

...................................

Master Class

26 April 2025, 12:00 - 13:30

Paul-Vincent Ariston comes from a long line of artisan champagne producers. Today, in Brouillet (a village in the Ardre Valley, to the west of Reims), together with his wife Caroline, he continues the family’s two-hundred-year wine-growing tradition, whose origins are documented in a deed dated 13 January 1794.
For five generations, the family has been nurturing the art of wine-growing and perpetuating their unique know-how. While the business has changed over the years, taking on modern ideas that dynamize and progress their work, they have incorporated each new element with extreme vigilance to ensure that the house’s fundamental values of quality and adherence to tradition do not fall by the wayside.
Maison Aspasie acts as an ambassador for its region, farming 12 hectares of vineyards, most of which comprise old vines more than 30 years old. The house cultivates four rare varietals grown by Aspasie, their ancestor: Arbanne, Petit Meslier, Pinot Blanc, and Pinot Gris.
These varieties, along with Chardonnay, Pinot Noir, and Pinot Meunier, are all pressed in the family wine press, which is a Coquard, one of the best you can get in Champagne. The house has always been careful to respect the environment and, since 2022, is certified in organic farming.

Together with Paul-Vincent Ariston and thanks to One Glass a Day, we will taste seven cuvées from Maison Aspasie:

Brut Reserve
Brut Blanc de Blancs
Brut Rosé
Brut Millésime 2013
Brut Prestige
Brut de Fut
Cépages d’Antan

The master class will be held in English without translation into Bulgarian.

Price up to 24 april: 80 BGN

Price after 25 april: 100 BGN

bye-ticket-button-engl

 

13:45 - 15:15
Damilano: Бароло и наследството на Пиемонте | Damilano: Barolo and the Heritage of Piedmont

Стефано Пасони | Stefano Passoni

Damilano: Бароло и наследството на Пиемонте | Damilano: Barolo and the Heritage of Piedmont

Майсторски клас

26 април 2025, 13:45 - 15:15

bye-ticket-button

Пиемонте е един от най-престижните винени региони на Италия – храм на традицията, тероара и благородните сортове. Лозята се простират по хълмовете на Ланге, Роеро и Монферато – територии, обявени от ЮНЕСКО за световно наследство. Пиемонте е дом на емблематичните сортове небиоло, барбера и долчето, както и на белите арнеис и възродения тиморасо. В региона се раждат неподражаемо елегантни вина с изразен характер, дълбочина и дълъг живот.

Decantus Wines има удоволствието да ви предложи един изследователски майсторски клас с вина от местни сортове, които представят царствения стил на Пиемонте – многолик и елегантен! Cantina Damilano е символ на уважение към тероара и традициите от поколения насам. Тя е от малкото, които имат привилегията да работят с лозята на хълма Кануби – най-благородния тероар и най-старото документирано “крю” в историята на италианското вино. Споменато е още през 1752 г. – много преди Бароло да се утвърди като „вино на кралете и крал на вината“.

Гост-лекторът Стефано Пасони ще представи историята зад една от най-старите фамилни изби в Пиемонте. Ще се насладим на 6 вина от местни сортове с ярка индивидуалност – ювелирно съчетание на вековното наследство с иновации и съвременни технологии.

Заедно със Стефано Пасони ще дегустираме:  

Damilano Arneis Langhe DOC 2022
Damilano Colli Tortonesi DOC Timorasso Derthona G.D. 2023
Barbera d'Asti ZerroSette DOCG 2023
Damilano Nebbiolo Marghe Langhe DOC 2021
Damilano Barоlo Lecinquevigne DOCG 2016
Damilano Barоlo Cannubi DOCG 2016

Майсторският клас ще се проведе на английски език, без превод на български.

Цена до 24 април: 80 лв.

Цена от 25 април: 100 лв.

...................................

Master Class

26 April 2025, 13:45 - 15:15

Located in the heart of Northern Italy, Piedmont is one of the most prestigious wine regions in the country – a true temple of tradition, terroir, and noble grape varieties. Here, the vineyards stretch across the rolling hills of Langhe, Roero, and Monferrato – areas recognized as UNESCO World Heritage sites. Piedmont is home to iconic red varieties such as Nebbiolo, Barbera, and Dolcetto, as well as distinguished whites like Arneis and the revived Timorasso. Тhe region produces wines of expressive character, longevity, and unmistakable elegance.
Decantus Wines is pleased to offer you an explorative masterclass featuring wines that capture Piedmont's complexity, finesse, and royal style.

Cantina Damilano is a symbol of respect for the land and winemaking traditions passed down through generations. Located in the heart of Langhe, it is one of the few wineries privileged to cultivate vines on the legendary Cannubi hill, regarded as the noblest terroir for Barolo. Cannubi is not just a vineyard – it is the oldest documented cru in the history of Italian wine. The first written mention dates back to 1752, long before Barolo became known as “the wine of kings and the king of wines.”

Our guest speaker, Stefano Passoni, will share the story behind one of the oldest family-owned wineries in Piedmont. Together, we will taste six wines from local varieties, showcasing the masterful balance of heritage, innovation, and modern winemaking techniques, resulting in wines with a truly distinct identity.

Together with Stefano Passoni, we will taste:

Damilano Arneis Langhe DOC 2022
Damilano Colli Tortonesi DOC Timorasso Derthona G.D. 2023
Barbera d'Asti ZerroSette DOCG 2023
Damilano Nebbiolo Marghe Langhe DOC 2021
Damilano Barоlo Lecinquevigne DOCG 2016
Damilano Barоlo Cannubi DOCG 2016

The master class will be held in English without translation into Bulgarian.

Price up to 24 april: 80 BGN

Price after 25 april: 100 BGN

bye-ticket-button-engl

 

15:30 - 16:45
Балончета и отвъд: Тайната на пенливите кювета от Пуркари | Bubbles & Beyond: The Secret of Cuvée de Purcari

Радослав Радев | Radoslav Radev

Балончета и отвъд: Тайната на пенливите кювета от Пуркари | Bubbles & Beyond: The Secret of Cuvée de Purcari

Майсторски клас

26 април 2025, 15:30 - 16:45

Присъединете се към едно пенливо пътешествие в сърцето на Молдова, където страстта среща мистерията във всяко балонче. Открийте елегантната същност, майсторството и скритите тайни зад Cuvée de Purcari — майсторски клас, създаден да омагьоса сетивата ви.
Нека балончетата разкажат историята…

Заедно с Радослав Радев ще дегустираме: 

Cuvée de Purcari Feteasca Alba Brut
Cuvée de Purcari Rosé Brut
Cuvée de Purcari Alb Brut
Cuvée de Purcari Extra Brut
Grande Cuvée de Purcari Limited Edition
Cuvée de Purcari Adamant Edition

Вход само с покани

...................................

26 April 2025, 15:30 - 16:45

Bubbles & Beyond: The Secret of Cuvée de Purcari 

Join us on a sparkling journey into the heart of Moldova, where passion meets mystery in every bubble. Discover the elegance, craftsmanship, and hidden secrets behind Cuvée de Purcari — a masterclass designed to enchant your senses. Let the bubbles reveal the story…

Together with Radoslav Radev, we will taste: 

Cuvée de Purcari Feteasca Alba Brut
Cuvée de Purcari Rosé Brut
Cuvée de Purcari Alb Brut
Cuvée de Purcari Extra Brut
Grande Cuvée de Purcari Limited Edition
Cuvée de Purcari Adamant Edition

Entry by invitation only

17:00 - 18:30
Château d’Esclans: Модерната история на провансалското розе | Château d’Esclans: The Modern History of Provençal Rosé

Оскар дьо Керор | Oscar de Kerhor

Château d’Esclans: Модерната история на провансалското розе | Château d’Esclans: The Modern History of Provençal Rosé

Майсторски клас

26 април 2025, 17:00 - 18:30

bye-ticket-button

Château d’Esclans в сърцето на Прованс е винарна с история, датираща от векове. Съвременната ù репутация обаче скача до небето, когато Саша Лишин, син на легендарния винар от Бордо Алексис Лишин, поема имението през 2006 г. С идея и амбиция да създаде най-добрите розови вина в света, той прилага техники, които преди са били използвани само за първокласни бели и червени вина.
Резултатът е серия от вина, които предефинират розето, предлагайки елегантност, дълбочина и сложност, рядко срещани при тези вина. От Whispering Angel, най-популярното розе в света, до великото Garrus, първото ултра-премиум розе в света, всеки етикет от Château d’Esclans носи знака за превъзходство.

Заедно с Оскар дьо Керор ще се опитаме да открием какви са тайните на това революционно качество и ще дегустираме 7 знаменити розета на Château d’Esclans:

The Pale Rosé by Sacha Lichine 2024
The Beach Rosé by Whispering Angel 2024
Whispering Angel Rosé 2024
Rock Angel Rosé 2023
Estate Rosé 2022
Les Clans Rosé 2022
Garrus Grenache & Rolle Rosé 2022

Майсторският клас ще се проведе на английски език, без превод на български.

Цена до 24 април: 80 лв.

Цена от 25 април: 100 лв.

...................................

Master Class

26 April 2025, 17:00 - 18:30

Château d’Esclans, located in the heart of Provence, is a winery with a history that dates back centuries. However, its modern reputation skyrocketed when Sacha Lichine, son of the legendary winemaker from Bordeaux, Alexis Lichine, took over the estate in 2006. With a vision to create the world’s best rosé wines, he applied techniques that had previously been used only for top-tier white and red wines.
The result was a series of wines that redefined rosé, offering elegance, depth, and complexity rarely found in rosé wines. From Whispering Angel, the most popular rosé in the world, to the great Garrus, the first ultra-premium rosé and possibly the best rosé available, every label from  Château d’Esclans bears the mark of excellence.

Guided by Oscar de Kerhor, we will try to discover the secrets of this revolutionary quality and taste 7 exceptional rosés of Château d’Esclans:

The Pale Rosé by Sacha Lichine 2024
The Beach Rosé by Whispering Angel 2024
Whispering Angel Rosé 2024
Rock Angel Rosé 2023
Estate Rosé 2022
Les Clans Rosé 2022
Garrus Grenache & Rolle Rosé 2022

The master class will be held in English without translation into Bulgarian.

Price up to 24 april: 80 BGN

Price after 25 april: 100 BGN

bye-ticket-button-engl

18:45 - 20:15
Близка и така далечна. Какво не знаем за натуралните вина на Гърция? | So Close, Yet So Far: What Don’t We Know About Greece’s Natural Wines?

Яна Петкова & Ирина Софранова | Yana Petkova & Irina Sofranova

Близка и така далечна. Какво не знаем за натуралните вина на Гърция? | So Close, Yet So Far: What Don’t We Know About Greece’s Natural Wines?

Майсторски клас

26 април 2025, 18:45 - 20:15

bye-ticket-button

Мнозина от вас знаят, че Гърция е люлка на виното. Но малцина са наясно, че днес гръцкото вино е по-добро от всякога, а сцената с натурални вина се пълни с нови герои всеки месец. Защо е така? Първо: Гърция има традиции в производство на натурални вина и вина с минимална намеса. Второ: Пазарът за натурални вина в Гърция е най-развитият от всички на Балканите. Трето: Гърците имат много възродени стари лозя от местни сортове, които са една от предпоставките за спонтанна ферментация и комплексни вина.
Елате с нас на тази близко-далечна разходка, за да се запознаете с новото-старо лице на гръцкото вино! Ще дегустираме вина от Пелопонес, Централна и Северна Гърция и ще попътуваме сетивно до Крит, люлката на елинското вино. Ще видим и новото лице на рецината: натурална, нефилтрирана, божествена.

Заедно с Яна Петкова и Ирина Софранова ще дегустираме:

Assyrtiko Tsikrikonis, PGI Pangeon, 2023
Roditis Natur Tetramythos, PDO Patras, 2022
Retsina Amphore Natur Tetramythos, PDO Patras, NV
Orange Point Thymiopoulos, PGI Imathia, 2023
Moschópolis 8 Rose Xinomavro Syrah, PGI Macedonia, 2023
Xinomavro Wild Ferment Tsikrikonis, PGI Pangeon, 2020

Майсторският клас ще се води на български език без превод на английски.

Цена до 24 април: 60 лв.

Цена от 25 април: 80 лв.

...................................

26 April 2025, 18:45 - 20:15

Many of you know that Greece is a cradle of winemaking. But few realize that today, Greek wine is better than ever, and the country’s natural wine scene is gaining new stars every month. Why is that?
First, Greece has a long-standing tradition of producing natural and low-intervention wines.
Second, the Greek natural wine market is the most developed in the Balkans.
Third, Greece boasts many revived old vineyards with indigenous grape varieties—ideal conditions for spontaneous fermentation and complex wines.
Join us on this journey, both near and far, as we explore the new-old face of Greek wine. We’ll taste wines from the Peloponnese, Central and Northern Greece, and take a sensory trip to Crete—the cradle of Hellenic wine. We’ll also discover a new take on retsina: natural, unfiltered, and divine.

Together with Yana Petkova & Irina Sofranova, we will taste:

Assyrtiko Tsikrikonis, PGI Pangeon, 2023
Roditis Natur Tetramythos, PDO Patras, 2022
Retsina Amphore Natur Tetramythos, PDO Patras, NV
Orange Point Thymiopoulos, PGI Imathia, 2023
Moschópolis 8 Rose Xinomavro Syrah, PGI Macedonia, 2023
Xinomavro Wild Ferment Tsikrikonis, PGI Pangeon, 2020

The masterclass will be conducted in Bulgarian without translation into English.

Price up to 24 april: 60 BGN

Price after 25 april: 80 BGN

bye-ticket-button-engl

16:15 - 17:15
 Mijenta – първата текила в света с B Corp сертификат | Mijenta – The World’s First B Corp Certified Tequila

Кринос Крину | Krinos Krinou

Mijenta – първата текила в света с B Corp сертификат | Mijenta – The World’s First B Corp Certified Tequila

Майсторски клас

25 април 2025, 16:15 - 17:15

bye-ticket-button

Името Mijenta е вдъхновено от mi gente, или в превод на български „моите хора“ – свързано е с колективните ценности и споделената наслада от живота. Mijenta представя най-доброто от културата на Мексико, като предлага визия за това каква трябва да бъде текилата – комплексна, балансирана и добра за съчетаване с храна. Многократно награждавана майсторска текила от планините на Халиско в централно-западно Мексико, Mijenta въплъщава най-доброто от земята и нейните хора. Никоя друга текила не изглежда така и няма такъв вкус.

Компанията е първият производител на текила в света, който получава престижния B Corp сертификат от неправителствената организация B Lab.

Mijenta означава качество без добавки. Текилата с този бранд е резултат на внимателно контролиран процес, където всеки детайл е от значение. Смисълът на текилата е да се усети агавето и да се изживее майсторството при изработката. Майсторите на Mijenta вярват, че „без  външна намеса“ е един от критичните компоненти за създаването на премиум текила. Производителите подхождат с внимание и към всеки аспект на опаковането. Това включва бутилки от рециклирано стъкло, както и етикети от рециклиран отпадък от агаве.
А вкусовият профил на Mijenta е създаден от един от най-уважаваните и награждавани авторитети в Мексико по отношение на текилата – Ана Мария Ромеро.

Заедно с Кринос Крину ще опитаме четири различни текили Mijenta:
Бланко
Репосадо
Кристалино
Аньехо

Майсторският клас ще се проведе на английски език, без превод на български.

Цена до 24 април: 60 лв.

Цена от 25 април: 80 лв.

..............................................................

Masterclass

25 April 2025, 16:15 - 17:15

The name Mijenta is inspired by mi gente, or “my people” – it relates to collective values and the shared enjoyment of life. Mijenta represents the essence of Mexican culture, offering a vision of what tequila should be – complex, balanced, and gastronomic. An award-winning artisanal tequila from the mountains of Jalisco in central-western Mexico, Mijenta embodies the best of the land and its people. No other tequila resembles or tastes like it.
The company is the first tequila producer in the world to receive the prestigious B Corp certification from the non-governmental organization B Lab.
Mijenta stands for quality without additives. This tequila results from a carefully controlled process where every detail matters. The essence of tequila is to feel the agave and experience the craftsmanship in its production. Mijenta’s artisans believe that “no external intervention” is vital to creating a premium tequila. The producers also consider every aspect of the packaging, including bottles made from recycled glass and labels made from recycled agave waste.
Mijenta’s flavor profile was crafted by one of Mexico’s most respected and award-winning tequila experts, Ana María Romero.

Guided by Krinos, we will taste 4 different Mijenta tequilas:
Blanco
Reposado
Cristalino
Añejo

Price up to 24 april: 60 BGN

Price after 25 april: 80 BGN

bye-ticket-button-engl

17:30 - 19:00
 Турция и нейните вина от местни сортове – модерни и неподражаеми | Turkey and Its Wines from Indigenous Grapes – Modern and Unequalled

Ясемин Баран | Yasemin Baran

Турция и нейните вина от местни сортове – модерни и неподражаеми | Turkey and Its Wines from Indigenous Grapes – Modern and Unequalled

Майсторски клас

25 април 2025, 17:30 - 19:00

bye-ticket-button

Каним ви в един свят, в който древните винарски традиции се срещат със смели модерни проявления. С винарско наследство, датиращо от над 7000 години, Турция е един от най-старите, но най-слабо изследваните винени региони в света. В основата на тази история са местните сортове грозде. От изтънчената елегантност на нариндже до дръзката структура на боазкере и живия чар на окюзгьозю, турските вина най-накрая стъпват в светлината на международните прожектори и завладяват онези, които търсят нещо ново, отличително и дълбоко вкоренено в тероара. Заповядайте на един „откривателски“ майсторски клас, където ще изследваме някои изненадващи и отличителни вина от турски местни сортове – различни от всички, които сте опитвали преди.

Заедно с Ясемин Баран ще опитаме:

Kayra Narince вертикална дегустация – 2023, 2020, 2017
Kayra Öküzgözü 2019
Pendore Öküzgözü 2020
Prestige Bogazkere 2013
Buzbağ Rezerv Öküzgözü & Boğazkere 2020

Майсторският клас ще се води на английски език без превод на български.

Цена до 24 април: 60 лв.

Цена от 25 април: 80 лв.

..............................................................

Masterclass

25 April 2025, 17:30 - 19:00

Step into a world where ancient winemaking traditions meet bold, modern expression. With a winemaking legacy stretching back over 7,000 years, Turkey is one of the world's oldest—but least explored—wine-producing regions. At the heart of this story are indigenous grape varieties. From the refined elegance of Narince to the bold structure of Boğazkere and the vibrant charm of Öküzgözü, Turkish wines are finally stepping into the international spotlight—and captivating those seeking something new, distinctive, and deeply rooted in terroir.
Join us for a “discovery” masterclass where we will explore some surprising and distinctive wines made from Turkish indigenous varieties—unlike anything you’ve experienced before.

Together with wine expert Yasemin Baran, we’ll explore:

Kayra Narince Vertical Tasting – 2023, 2020, 2017
Kayra Öküzgözü 2019
Pendore Öküzgözü 2020
Prestige Boğazkere 2013
Buzbağ Rezerv Öküzgözü & Boğazkere 2020

The masterclass will be conducted in English without translation into Bulgarian.

Price up to 24 april: 60 BGN

Price after 25 april: 80 BGN

bye-ticket-button-engl

19:15 - 20:45
 Ханес Сабати: Аз не правя виното. Почвата и реколтата правят виното. | Hannes Sabathi: I don’t make the wine. The soil and the harvest make the wine.

Ханес Сабати | Hannes Sabathi

Ханес Сабати: Аз не правя виното. Почвата и реколтата правят виното. | Hannes Sabathi: I don’t make the wine. The soil and the harvest make the wine.

Майсторски клас

25 април 2025, 19:15 - 20:45

bye-ticket-button

Насред живописната австрийска Южна Щирия, в Гамлиц, се намира винарната на Ханес Сабати. Собственост е на семейството от 1860 г. Той прави  първото си вино още на 16-годишна възраст, а през 2005, на 25, поема пълната отговорност за бизнеса и се заема да търси забележителното – в лозята и във виното. Днес отглежда 70 хектара лозя в Зюдщайермарк и 4,5 ха в Грацер Келберг.

Ханес Сабати има огромна страст към почвата, която придава на виното неповторимия му характер. Всеки, който, подобно на Ханес Сабати, работи на принципа „по-малко е повече“, трябва да познава занаята си блестящо и се нуждае от доверие в природата. И най-вече от търпение. Мечтата му винаги е била да винифицира вина от различни почви, тъй като всяко място има специфична геоложка и минерална история, която трябва да бъде разбрана. Sabathi иска да остави този характер да живее във вината. А за да постигне това, той се намесва възможно най-малко и оставя природата да си върши работата.

Благодарение на Енорама ще имаме честта лично Ханес Сабати да води майсторския клас и да ни представи своите вина. Заедно с него ще дегустираме:

CA66 Chardonnay 2022
CA66 Pinot Noir 2023
Chardonnay Gamlitz 2021
Chardonnay Ried Jägerberg 1STK 2021
Chardonnay Ried Graf Woracziczky 2022
Sauvignon Blanc Sunki 2023
Sauvignon Blanc Gamlitz 2022
Sauvignon Blanc Ried Loren 2021
Sauvignon Blanc Ried Kranachberg Kreuz 2021
Sauvignon Blanc Trockenbeerenauslese 2022 (десертно)

Майсторският клас ще се води на немски език с консекутивен превод на български.

Цена до 24 април: 80 лв.

Цена от 25 април: 100 лв.

..............................................................

Masterclass

25 April 2025, 19:15 - 20:45

In the heart of picturesque Southern Styria in Austria, in the town of Gamlitz, lies the winery of Hannes Sabathi. The estate has been owned by his family since 1860. He made his first wine at the age of 16, and in 2005, at just 25 years old, he assumed full responsibility for the business and set out in search of the remarkable in both the vineyards and the wine itself. Today, he cultivates 70 hectares of vineyards in Südsteiermark and 4.5 hectares in Grazer Kehlberg.
Hannes Sabathi has a deep passion for soil, believing it imparts a unique character to wine. Anyone who, like Sabathi, adheres to the principle that "less is more" must know their craft inside and out and place great trust in nature. Most importantly, they must have patience. His dream has always been to vinify wines from different soils, as each soil has its own distinct geological and mineral story that must be understood. Sabathi wants to let that character live in the wines. He intervenes as little as possible to achieve this, letting nature take its course.

Thanks to Enorama, we will be honored to welcome Hannes Sabathi himself to lead the masterclass and present his wines. Together with him, we will taste:

CA66 Chardonnay 2022
CA66 Pinot Noir 2023
Chardonnay Gamlitz 2021
Chardonnay Ried Jägerberg 1STK 2021
Chardonnay Ried Graf Woracziczky 2022
Sauvignon Blanc Sunki 2023
Sauvignon Blanc Gamlitz 2022
Sauvignon Blanc Ried Loren 2021
Sauvignon Blanc Ried Kranachberg Kreuz 2021
Sauvignon Blanc Trockenbeerenauslese 2022 (sweet)

The masterclass will be held in German, with consecutive interpretation into Bulgarian.

Price up to 24 april: 80 BGN

Price after 25 april: 100 BGN

bye-ticket-button-engl

HURRY UP! Book your Seat

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Want Something Extra?