Bontadi

кафе

Кафе Bontadi е на българския пазар отскоро и в необятния избор това  занаятчийско кафе бързо намери своето място сред любителите на доказаните традиции. За изминалите 230 години история фамилия Бонтади е успяла да създаде палитра от различни блендове, способни да развълнуват сетивата на всеки любител на кафето. Пекарната е една от стоте компании притежаващи сертификата за италианско съвършенство – Eccellenze Italiane.

Малката семейна фабрика се намира в град Роверето и може да се похвали с устойчиво производство изцяло без въглеродни емисии. 

Някои от кафетата, които ще предлагат на Discover.Vino

„Арома“ – бленд с произход от Бразилия и Индия, чиито плътен вкус подчертава мек и сладостен аромат с дълготраен каймак в чашата; „Интенсо“ – забележителен бленд, създаден от най-престижни кафеени плантации в Тропическия пояс, кафе с интензивен аромат и деликатен послевкус, придружени от дълготраен каймак; и още няколко от майсторските кафета на Bontadi, като „Централна Америка“, „Безкофеиново“ или „Папуа Нова Гвинея“… Доверете се на италианската занаятчийска кафе традиция!

Кафе Bontadi може да откриете в магазина им в София, на ул. Цар Асен 45.