Enorama

Енорама

Enorama е официален представител на вината на някои от най-добрите изби в Европа, Южна Америка, Нова Зеландия и България. Партньорите им произвеждат великолепни вина и предлагат някои от най-разпознаваемите международни брандове. Всички винарни са избрани с внимание, като целта на компанията е да предложи най-доброто от българските и вносните вина и да може да задоволи всяко желание на клиентите си.

Енорама Дистрибуция стартира през 2012 г. и обединява под един покрив избите, внасяни от партньора им Wine Market и изключителните вина на българските изби Кастра Рубра, Златен Рожен и Вила Велис. От 2022 са подновили и популяризират собствен си бранд български вина Zahir.

Благодарение на Енорама на Discover.Vino може да опитате атрактивни вина от най-висока класа: знаменитите ризлинги на Prinz von Hessen от Рейнгау - Германия, нежните изразителни розета на Sainte Roseline от Прованс, експлозивните и супер свежи новозеландски совиньон блани на Giesen, елегантните вина от Северна Италия на Abbazia di Novacella и Cantina Tramin от Алто Адидже в Южен Тирол.