Мария Матонти | Maria Matonti
Експорт мениджър Вино, работи за Pasqua от 10 години; WSET Level 3 сертификат. Има страст към вината, храната, изкуството и нови открития.
...............................
Wine Export Manager, working for Pasqua for 10 years, WSET Level 3 Certificate. Passionate about wines, food, art, and new discoveries.
Петък | Friday 17 Май | 17 May
Pasqua: Съвременно изкуство и вино | Pasqua: Contemporary Art and Wine
Майсторски клас | Masterclass
17 май 2024, 16:00 - 17:15
Майсторският клас е посветен на успешната маркетинг стратегия на италианската семейна винарна Pasqua, която включва проекти, свързани със съвременното изкуство. Ще бъдат дегустирани и няколко от вината на Pasqua, внасяни в България от Mediterranium.
Pasqua Vigneti e Cantine е близо 100-годишна семейна компания за производство на качествени вина от Валполичела и други северноиталиански зони, един от лидерите на италианския и външния пазар. Иновации, традиции, качество, изследвания и страст - това са ценностите, които съпътстват лозята и избите на Pasqua от 1925 г., когато първото поколение братя Паскуа пристига във Верона с цел да основат компания за продажбата на вина от родината им Пулия. С навлизането в компанията на трето поколение от фамилията в лицето на Рикардо и Алесандро, стремежът към чуждестранни пазари е още по-засилен и днес Pasqua присъства успешно на 50 пазара по целия свят.
Майсторският клас ще се проведе на английски език, без превод на български.
Вход свободен
..........................
The Masterclass is dedicated to the successful marketing strategy of the Italian family winery Pasqua, featuring projects related to contemporary art. Several Pasqua wines imported to Bulgaria by Mediterranium will also be tasted.
Pasqua Vigneti e Cantine, a nearly 100-year-old family company producing quality wines from Valpolicella and other northern Italian wine areas, is one of the leaders on the Italian and foreign markets. Innovation, tradition, quality, research, and passion - these are the values that have gone along with the Pasqua vineyards and cellars since 1925, when the first generation of the Pasqua brothers arrived in Verona to found a company to sell wines from their native Puglia. With the third family generation, Ricardo and Alessandro, entering into the company the drive to foreign markets is even stronger and today Pasqua is successfully present in 50 markets around the world.
The Masterclass will be held in English, without translation into Bulgarian.
Free entry