Oxylife

Центърът по регенеративна медицина и дълголетие

Центърът по регенеративна медицина и дълголетие Oxylife е на DiVino.Taste!
На 11 ноември, петък, в първия ден от големия Форум на българското вино, Oxylife предлага талони с 10% отстъпка за своите услуги.
Центърът Oxylife няма аналог в България и е създаден с цел възстановяване и поддържане на здравето и лечение на състояния след Covid и техните усложнения, остри и хронични неврологични заболявания, проблеми с опорно-двигателния апарат и други заболявания.
За всички любители на българското вино предлагат оздравителни процедури, за да продължават да се наслаждават на хубав живот. Добър пример за такива процедури е БАРОКАМЕРАТА. Единствено Медицински център Oxylife работи с 10-местна барокамера за хипербарна оксигенация. Тя се използва за по-бързо възстановяване след интензивна физическа дейност или активна консумация на алкохол, за борба с пост-ковидна умора, за подобряване на състоянието при мозъчно-съдова болест и други.
Медицински център Oxylife разполага с уникална за Европа апаратура за медицински нужди, както и за подмладяващи терапии... Но най-добре е да научите всичко от тях на DiVino.Taste 2022 - на 11 ноември, петък!