USDA

Discover California Wines

Калифорния...The Golden State, родината на най-знаменитите вина в САЩ. Най-престижният регион за винопроизводство в Западното полукълбо! Слънчевият щат е дом на винената история и култура на Щатите с богатство от микроклимати и сортове.
Департаментът по земеделие на САЩ (USDA) в партньорство с вносителите от Apollowine, Bibendum, Cartel, Cellar 52, Domaine Boyar, Sagax, Sinergy и Wine Emporium, представя вината на Калифорния - специален акцент на  Discover.Vino!

Американското винопроизводство винаги е било еталон за модерност, но и за качество. Въпреки обема на индустрията САЩ (четвъртия най-голям винопроизводител в света) държат на високото качеството и го доказват всяка година по забележителен начин. Фокусът в последните години е върху устойчивото земеделие, климатичните промени и винопроизводството с минимална намеса.

На щанда, посветен на Калифорния, имате възможност да дегустирате цяло богатство от около 70 различни вина. Обединява ги доброто съотношение между цена и качество и огромната грижа и внимание, с които са създадени. В зона Калифорния ще получите компетентна информация за всяко от тях, ще чуете интересните им истории... Не пропускайте шанса да опитате нови реколти, непоказвани досега вина и вина-легенди от Напа, Сонома и другите калифорнийски земи на виното!

Опознайте винена Калифорния на Discover.Vino!