ЗА СЪБИТИЕТО

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ Discover.Vino

Вина от цял свят

Discover.Vino е формат за популяризиране на вината от различните световни региони.

Срещи

Discover.Vino е възможност за комуникация и директен контакт с вносителите, представляващи чужди изби.
discover-vino-logo

Винени хора

Discover.Vino е за всички любители на виното, ценители и професионалисти.

Двудневно събитие

Discover.Vino е събитие, на което в рамките на два дни може да се запознаете и опитате широк спектър от различни като произход и стилове вина.

Discover.Vino е единственото у нас изложение-дегустация на вина от целия свят, присъстващи на българския пазар.

Основни изложители на Discover.Vino 2023 са вносители на вино и представители на чуждестранни изби.

На Discover.Vino 2023, освен стандартни маси, предвиждаме три специално обособени зони – два щанда на винени региони и бар с натурални вина.

Discover.Vino  е възможност за комуникация и директен контакт между вносителители и ресторантьори, търговци, медии и крайни клиенти.

През 2023 изложението ще събере десетки вносители и чуждестранни производители на вино, които ще представят вина от различни световни винени региони.

Вината на Discover.Vino 2023 се разливат на дегустационни маси. На всяка маса се представят от 6 до 10 вина. Предвиждат се и три специално обособени зони – два щанда на винени региони/държави и бар с натурални вина.

Всеки посетител ще има пряк контакт с представители на вносителя или чуждестрания производител. Повече от 500 вина от цял свят ще са на разположение на посетителите и ще може да бъдат дегустирани.

Достъпът до изложението е с билети.

Съпътстващата програма от майсторски класове, лекции и презентации ще обогати знанията ви за виното, ще ви срещне с винени експерти и чуждестранни гости на изключително ниво. Повечето майсторски класове и презентации са предназначени за напреднали винени любители и професионалисти.

 

Майсторските класове са с билети, а билетът за майсторски клас дава право на достъп и до изложението за двата дни – събота и неделя.

История

Discover.Vino стартира през 2017 година в Сан Стефано Плаза при огромен интерес и впечатляващ брой посетители. Участваха над 450 вина от целия свят – своеобразен акцент бе Италия със 170 етикета. Подобно разнообразие и брой вина бяха представени и през следващата 2018 г. на изданието, проведено в Интер Експо Център, където специално обособеният Fine Wines Corner предлагаше и впечатляваща селекция от около 60 вина от най-високата качествена и ценова категория – вина за колекция. Следващото издание през 2019, се състоя в зала 6 на НДК – там многобройните посетители имаха възможност да дегустират близо 500 подбрани вина от почти всички винени региони в оживена и вдъхновяваща атмосфера.

След трите успешни издания и след тригодишно прекъсване, равносметката е ясна – изложение-дегустация, което акцентира само на виното от цял свят в огромното му разнообразие, е важно и полезно за винения бизнес. То отваря много възможности за нови контакти, за нови винени познания и не на последно място за положителни емоции на чаша вино.

отминали моменти Discover.Vino

EARLY BIRD TICKET Learn new things and connect people

$ 399

LISTEN TO THE Event Speakers

James Killer

Founder, Edilta

Lucy Melisa

Founder, Edilta

Melisa Rock

Lead Designer, Payol

Fredric Martin

Lead Designer, Payol

Agaton Ronald

Developer Expert

Laura Bryant

Developer Expert

Devid Arone

Founder, Cards

Henri Robert

Founder, Cards

Спонсори

Партньори

Технически партньори

Медиа партньори

НАМЕРЕТЕ НИ Къде ще се проведе събитието

ПОБЪРЗАЙТЕ! Купете своя билет