ЗА СЪБИТИЕТО

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ Discover.Vino

Вина от цял свят

Discover.Vino е формат за популяризиране на вината от различните световни региони.

Срещи

Discover.Vino е възможност за комуникация и директен контакт с вносителите и представлителите на чуждестранни изби.

discover-vino-logo

Винени хора

Discover.Vino е за всички любители на виното, ценители и професионалисти.

Двудневно събитие

Discover.Vino е събитие, на което в рамките на два дни може да се запознаете и опитате широк спектър от различни като произход и стилове вина от целия свят.

Discover.Vino е единственото у нас изложение с дегустации на вина от целия свят представени у нас или търсещи присъствие на българския пазар.

Основни изложители на Discover.Vino 2024 са вносители на вино и представители на чуждестранни изби.

Discover.Vino е възможност за комуникация и директен контакт между вносителители и ресторантьори, търговци, медии и крайни клиенти.

На Discover.Vino 2024, освен стандартни маси са предвидени и специално обособени зони щанд, посветен на определен винен регион и тематични барове, на които се представят различни вина.

През 2024 изложението ще събере десетки вносители и чуждестранни производители на вино, които ще представят вина от различни световни винени региони.

Всеки посетител ще има пряк контакт с представители на вносителя или чуждестрания производител. Повече от 500 вина от цял свят ще са на разположение на гостите, за да бъдат дегустирани.

Достъпът до изложението е с билети.

Съпътстващата програма от майсторски класове, лекции и презентации ще обогати знанията ви за виното, ще ви срещне с винени експерти и чуждестранни гости на изключително ниво. Повечето майсторски класове и презентации са предназначени за напреднали винени любители и професионалисти.

Майсторските класове са с билети, а билетът за майсторски клас дава право на достъп и до изложението за двата дни – петък и събота.

История

Discover.Vino стартира през 2017 година в Сан Стефано Плаза при огромен интерес и впечатляващ брой посетители. Участваха над 450 вина от целия свят – своеобразен акцент бе Италия със 170 етикета. Подобно разнообразие и брой вина бяха представени и през следващата 2018 г. на изданието, проведено в Интер Експо Център. Следващото издание през 2019, се състоя в зала 6 на НДК – там многобройните посетители имаха възможност да дегустират близо 500 подбрани вина от десетки световни винени региони в оживена и вдъхновяваща атмосфера.
 
След тригодишно прекъсване, през 2023 г. голямото изложение-дегустация на вносни вина се завърна триумфално в зала 3 на НДК.
27 вносители представиха над 600 вина от 6 континента, в това число вината от двете обособени зони, които да пръв път формираха специални акценти на събитието: Калифорния със 70 вина, представени от Департамента по земеделие на САЩ и 25 натурални вина – български и чуждестранни, събрани в Клуб на дивите дрожди.

отминали моменти Discover.Vino 2023

EARLY BIRD TICKET Learn new things and connect people

$ 399

LISTEN TO THE Event Speakers

James Killer

Founder, Edilta

Lucy Melisa

Founder, Edilta

Melisa Rock

Lead Designer, Payol

Fredric Martin

Lead Designer, Payol

Agaton Ronald

Developer Expert

Laura Bryant

Developer Expert

Devid Arone

Founder, Cards

Henri Robert

Founder, Cards

Спонсори

Партньори

Технически партньори

Медиа партньори

НАМЕРЕТЕ НИ Къде ще се проведе събитието

ПОБЪРЗАЙТЕ! Купете своя билет